Kultúra, művészet

Legnevesebb rendező az oldalon

Mit jelent az hogy legnevesebb rendező? Nekem most Tom Hooper az, és nem az Oscar díjat kapott A király beszéde (The King’s Speech) című film rendezéséért.

Ingyen havi horoszkóp

Minden csillagjegy számára az interneten már egyre több helyen lehet ingyenes havi horoszkóphoz hozzájutni. Azonban, sajnos a többségükben csupa általános dolgok vannak megfogalmazva.

Szűcs Zoltán On-Line Fotógalériája

Szép és érdekes fotók galériája. A fotók kategorizálva vannak, megtalálhatók csendélet képek, tárgyfotók, növény és állat fotók, városképek, szobrok fotói, egyéb témájú fotók.

A Buddha tanításai

Buddha ember, aki legyőzött önmagában minden tudati elhomályosulást (zavaró érzelmet), szellemi tökéletessége következtében hatalmas erők bontakozhattak ki benne, és erre a tudásra saját erejéből tett

Ady Endre

A 19-20. század fordulójának magyar költészetét a haldokló népi-nemzeti iskola határozta meg, mely Petőfi nyomain járt, utánozta népies hangját és nem tudta magát megújítani.

Számítógépes háttérképek

Szereted a jó háttereket? Sőt, szereted nap mint nap cserélni őket, vagy esetleg egy nap többször is? Nos, jó helyen jársz! Háttérképek ingyen! Itt mindent megtalálhatsz, ami ínyedre van!

Tartalom átvétel