Kultúra, művészet

Legnevesebb rendező az oldalon

Mit jelent az hogy legnevesebb rendező? Nekem most Tom Hooper az, és nem az Oscar díjat kapott A király beszéde (The King’s Speech) című film rendezéséért.

Szülinapi köszöntések, idézetek

Ha köszönteni szeretnéd szülinapjukon barátaidat, ismerőseidet, szerelmedet, rokonaidat, akkor nem kell mást tenned, mint belépni a Szülinapi versek, köszöntések website-ra.

Ingyen havi horoszkóp

Minden csillagjegy számára az interneten már egyre több helyen lehet ingyenes havi horoszkóphoz hozzájutni. Azonban, sajnos a többségükben csupa általános dolgok vannak megfogalmazva.

Szűcs Zoltán On-Line Fotógalériája

Szép és érdekes fotók galériája. A fotók kategorizálva vannak, megtalálhatók csendélet képek, tárgyfotók, növény és állat fotók, városképek, szobrok fotói, egyéb témájú fotók.

A Buddha tanításai

Buddha ember, aki legyőzött önmagában minden tudati elhomályosulást (zavaró érzelmet), szellemi tökéletessége következtében hatalmas erők bontakozhattak ki benne, és erre a tudásra saját erejéből tett

Ady Endre

A 19-20. század fordulójának magyar költészetét a haldokló népi-nemzeti iskola határozta meg, mely Petőfi nyomain járt, utánozta népies hangját és nem tudta magát megújítani.

Tartalom átvétel