Informatika

Kiterjesztett valóság (AR) fejlesztés mobil eszközre, profi csapattal

A kiterjesztett valóság alkalmazás fejlesztés az egyre keresettebb szolgáltatások közé tartozik, köszönhetően a rohamos technikai fejlődésnek, és az AR (augmented reality) technológia széles körű alkalmazási lehetőségeinek.

Olvasnivaló a bridge fényképezőgépekről

Ma már nyugodtan kijelenthető, hogy a digitális fényképezőknek van egy olyan kategóriája, ami tökéletes átmenetet képez az egyszerűbb kompakt és a profi dslr gépek között.

Mit kínál Önnek a Dataclear?

A Datclear modern technológiával és tapasztalt szakemberekkel segíti a vállalkozásokat a bizalmas adatok megfelelő kezelésében, egy adathordozó csere vagy leselejtezése során.

Profi webshop készítés!

Érdemes rábíznod magad a www.webaruhazkeszites24.hu oldalra, hiszen nem fogsz csalódni abban a webáruházban, amit ő fog számodra elkészíteni.

Tárhelyet szeretne?

Web tárhely nyári akció? Meg szeretné ezt minél egyszerűbben találni, de erre eddig nem volt ideje? Nincs segítsége sem, ezért attól fél, hogy csak céltalanul fog majd keresgélni?

Laptop alkatrészeket szeretne?

Nem tudja, hogy hol vásároljon laptop alkatrészeket? Olyan céget keres, aki megbízható és garanciát vállal az eladott termékre?

Tartalom átvétel