Virtuarium e-könyv kiadó és könyvesbolt

Írt egy könyvet, aminek a kézirata az asztalfiókjában hever? Van egy blogja vagy Facebook oldalát teleírta érdekes cikkekkel?
Ám eddig eszébe se jutott, hogy belevágjon egy könyv kiadásába, mert az macerás és drága? De most mégis kiadót keres?
Mi ingyen elkészítjük és kiadjuk a könyvét e-könyv formátumban, vállaljuk annak forgalmazását és a bevételek után akár 75%-os jutalékot fizetünk Önnek! Ugyanis cégünknél, a http://virtuarium.eu weboldalon elsősorban e-könyv kiadással foglalkozunk: szerzőket, fordítókat, jogtulajdonosokat keresünk, akiknek a műveiből INGYEN e-könyveket készítünk pdf és epub formátumban, amiket az előzőekben említett, kiemelkedően magas jutalék mellett értékesítünk. Vállaljuk továbbá az e-könyvek - és valamennyi online kiadványunk, - szerkesztését, lektorálását, a grafikai munkáinak az elkészítését és az ISBN szám igénylésének lebonyolítását is.
Segítünk, hogy a kiadott e-könyve sikeres legyen a piacon: pl. könyvbemutatót szervezünk és online reklámozzuk is a művet.
Weboldalunkon szívesen helyet adunk minden ingyen terjeszthető creative commons licencű digitális műnek, legyen az e-könyv, film, zene, fotó vagy grafika. Ezzel lehetőséget kínálunk a szerzőknek, zenekaroknak, stúdióknak és grafikusoknak a bemutatkozásra, hogy a leendő vevőik és üzleti partnereik megismerhessék munkáikat.
Online könyvesboltunkban könyvek, magyar e-könyv újdonságok, szakkönyvek, angol nyelvű e-könyvek, filmek, zenék, játékok és egyéb ajándéktárgyak vásárolhatók meg, tölthetők le ingyen. Adatbázisunkba idegen nyelvű - angol, német - ingyenes e-szakkönyveket is gyűjtünk és teszünk szabadon elérhetővé, letölthetővé.
E-könyváruházunkban a művek könnyen, gyorsan és egyszerűen vásárolhatók meg. Ha a megrendelésének értéke eléri a bruttó 11.000 Ft-ot, akkor szállítási költséget sem számítunk fel.
Nagyon kedvező és hasznos reklámlehetőséget kínálunk ajándékutalványok és kuponok INGYENES elhelyezésével és forgalmazásával a webáruházunkban. Miután a megrendelő a webshopunkban a kosarába teszi az ajándékutalványt, amihez megadja az ajándékozandó személy nevét is, mi e-mailben elküldjük az értesítést az ajándékutalvány kibocsátójának - vagyis Önnek, - és az Ön ügyfélszolgálata ezután lebonyolítja az ajándékutalvány értékesítését a vevőnek. Ráadásul az ajándékutalvány leírásában egy, a saját honlapjára mutató linket is elhelyezhet, ami egyrészt plusz látogatókat hoz Önnek, másrészt a weblapjának a keresőkben való helyezését is növeli.
Keressük a hagyományos könyvkiadókkal, játék kiadókkal és nagykereskedőkkel (elsősorban szerep- kártya- és társasjáték) történő együttműködési lehetőséget is: már meglévő papír alapú könyveikből szívesen készítünk e-könyveket, amiket utána akár közösen is értékesíthetünk. További terveink között szerepel PC-n és mobilon online játszható játékok készítése is.
Affiliate, vagyis partnerprogramunk keretében 10-25% jutalékot kínálunk azon weblaptulajdonosoknak, akik elhelyezik honlapjukon partnerprogramunk bannerét, amennyiben ez vásárlókat generál a könyváruházunkba.

Bővebb információ: Virtuarium e-könyv kiadó megtekintése, ami a http://virtuarium.eu webcímen érhető el.