Nefelejcs esküvői ruhaszalon, és esküvőszervező iroda

Életünkben vannak olyan események, amiket felejthetetlenné szeretnénk varázsolni,
fiatalos csapatunk ebben nyújt segítséget mindazoknak, akik megtisztelnek bizalmukkal.
Célunk, hogy szolgáltatásainkkal még szebbé és emlékezetesebbé tegyük az ünnepi pillanatokat.

Tevékenységünket Pest és Nógrád megyében végezzük.

Elindítottuk esküvői blogunkat, ahol ötleteket, tippeket olvashattok a Nagy naphoz.

Kedves Jegyespár!

Esküvőszervezőként az a feladatunk, hogy Veletek együttműködve megtervezzük esküvőtöket és közreműködjünk annak lebonyolításában.
Segítünk a számotokra legmegfelelőbb szolgáltatók kiválasztásában, megbízásában, munkájuk felügyeletében. Színvonalas és megbízható szervezést biztosítunk az esküvő kitűzésének napjától a lakodalom végéig, legyen szó nagy létszámú esküvőről, elegáns ünnepélyről, kerti mulatságról vagy meghitt, családias környezetben ünneplő társaságról.

Az esküvőszervező fogadása NEM KERÜL PLUSZ KÖLTSÉGBE!

Mi a szolgáltatóktól kapunk jutalékot, amiért munkát biztosítunk nekik, így semmivel nem nő a költségetek!

Első konzultációnk alkalmával beszélgetünk elképzeléseitekről, majd 10 munkanapon belül kézhez kapjátok személyre szabott ajánlatunkat, amely tartalmazza a szolgáltatások leírását és az árakat.
Az ajánlat Benneteket semmire nem kötelez, de amennyiben valamely szolgáltató megtetszett, lehetőségetek van lefoglalni az adott időpontra.

Fontos, hogy profi csapattal dolgozunk, nem fordulhat elő, hogy olyan szolgáltatót bízzatok meg, aki nem megfelelő minőségű szolgáltatást nyújt.
Az esküvőszervező mindig a Ti érdekeiteket védi, és készen áll segíteni álmaitok megvalósításában.

Az esküvő és rendezvényszervezésen kívül cégünk rendezvények dekorálásával foglalkozik.

Szeretnénk mindenki számára elérhetővé tenni azt az élményt, amit a dekoráció nyújt, egy rendezvényen. Mindenképp meghatározó a hangulat szempontjából, hiszen ez az első benyomás, ami a vendégeket éri. A kellemes környezet, jó érzést kelt az emberekben és szép emlékekkel térnek haza.

A tökéletes esküvő a részletekben rejlik. A székszoknyától a szalvétákon, virágokon és köszönet ajándékokon keresztül a legapróbb kiegészítőig mindennek passzolnia kell egymáshoz, s mindennek hirdetnie kell, hogy ez egy tökéletes esküvő.

Folyamatosan bővülő kínálatunk lehetővé teszi esküvők textil, - eszköz,- és virágdekorációját.

A hazai és külföldi trendek figyelembevételével alakítjuk ki rendezvényeink stílusát. Lehet klasszikus vagy modern nálunk biztosan talál hozzá megfelelő kelléket. Esküvőre, rendezvényre fehér színű szabott székszoknya kölcsönözhető, választható színű organza masnival. Előnye, hogy megvédi a székeket, és egységessé teszi az összképet.

Székszoknyák ára: 350 Ft/db
Egyedülálló párnázott székszoknya 450 Ft/db

Szalonunk 2009. szeptember elején nyitott meg Vácon a Dr. Csányi L. krt. 23. alatt.
2012.03.05.-től címünk Vác, Csányi L. krt. 19/a, ami mindössze 100m-re található régi helyünktől, az Althann M. Frigyes utca és a Csányi körút sarka.
Kellemes környezet és udvarias kiszolgálás mellett a régió legkedvezőbb árait kínáljuk
kedves Vendégeinknek akár kölcsönzésről, akár vásárlásról van szó. Szalonunkban egyedi, exkluzív ötletek megvalósítására is van lehetőség. Nálunk mindent megtalálnak, legyen bármilyen jeles alkalom: keresztelő, elsőáldozás, szalagavató, esküvő, farsangi-, szüreti mulatság, szilveszteri bál.
A modellek fiatalosak, a mai trendek ízlésvilágát sugallják. Aki meglévő ruháink közül nem talál elképzelésének megfelelőt, annak ruháját igénye szerint elkészíttetjük.
Cégünk az , , , márkák kizárólagos Pest megyei forgalmazója. Megtalálhatóak még a Héjja kollekció, Izabell és Bácsai Melinda esküvői és alkalmi ruhák. A legkitűnőbb anyagokból, részletes kidolgozással, ezek a cégek garantálják, hogy a nagy nap felejthetetlen maradjon!

Bérleti áraink:

Menyasszonyi ruha: 40.000 Ft-tól
Koszorúslány ruha: 10.000 Ft-tól
Kislány ruha: 5.000 Ft-tól
Menyecske ruha: 10.000 Ft-tól
Keringő ruha: 9.000 Ft-tól
Az általunk forgalmazott márkák katalógusait szalonunkban tekinthetik meg

Folyamatos akciókkal és bővülő választékkal várunk minden kedves érdeklődőt.

www.nefelejcseskuvo.hu
info@nefelejcseskuvo.ju
0670/5057707
0630/6083627

Bővebb információ: Nefelejcs Esküvő megtekintése, ami a http://nefelejcseskuvo.hu webcímen érhető el.