Line-x polyurea bevonat szóró gép, csónak- és platófelújítás poliurea bevonattal

A MagnumTech Kft 2005-ös megalakulását követő években horgászcsónakok építésével foglalkozott. Ám ezelőtt pár évvel egyik megrendelőnk kérdezte, személyesen mi a véleményem a line-x kétkomponensű poliurea bevonatról, mert a nyers fa csónakját azzal vonná be. Ugyanis hallotta, hogy feltaláltak egy olyan festéket, ami a dolgokat törhetetlenné és elképeztően erőssé teszi. Én akkor még nem ismertem ezt az anyagot, sem a tulajdonságait, ezért abban maradtunk, hogy bár a döntésében segíteni nem tudom, de miután elkészül és vízre bocsájtja a hajóját, eljön és beszámol a tapasztalatairól. Nem telt el egy hónap, és boldogan újságolta a hírt, hogy a LINE-X poliurea bevonat maximális mértékben bevált!
Mindenhol az anyag pozitív tulajdonságait emelték ki, hogy törhetetlenné és elképeztően erőssé teszi azt amit bevonnak vele, mert olyan kemény bevonatot képez, amiben szinte lehetetlen kárt okozni. Legelőször egy kisteherautó platóján próbálták ki, a festék megszárazádást követően baseball ütővel püfölték, de még egy karcolást sem tudtak okozni rajta. De használják a Pentagon falain is arra az esetre, ha támadás érné az épületet.
A LINE-X árának és tulajdonságainak részletes áttanulmányozása után arra az elhatározásra jutottam, hogy a készülő saját csónakomat is ezzel a szuper bulldog bevonattal vonom be, mégpedig saját kezőleg. Így vettem fel a kapcsolatot a gép gyártójával és rendeltem cégünknek egy szórógépet, amivel a saját hajómon próbálhattam ki az anyagot.
Miután elkészült, meghatódva helyeztem a lenyugvó nap sugaraitól csillogó víztükörre a kishajómat. Izgatottam tettem meg az első evezőcsapásokat, majd tettem néhány kört, s örömmel konstatáltam, hogy a poliurea bevonat maradéktalanul bevált! A vízzártság teljes mértékben tökéletes, egy csepp sem szivárgott át a deszkák között. További kellemes meglepetés volt számomra, hogy a kikötések alkalmával az éles kövekhez koccanva sem érte semmiféle esztétikai, vagy mechanikai kár a csónakot.
Szolgáltatási körünk így hamarosan kibővült a poliurea bevonat készítéssel, sőt napjainkra a MagnumTech Kft fő profiljává is vált. Hajókat, pick-up és teherautó platókat, hangfalakat, bukósisakot, kerékpártárolót, és szabadtéren használt gépeket, eszközöket egyaránt újítok fel az általam bulldog bevonatra keresztelt line-x poliurea bevonattal.
Amennyiben ez a nagyszerű üzleti lehetőség felkeltette becses figyelmét, rendelje meg cégünktől a poliurea bevonatot készítő szórógépet, amelyhez képzést és betanítást is vállalunk!

Bővebb információ: poliurea bevonat megtekintése, ami a http://poliureabevonat.hu webcímen érhető el.