Könyvelési program

A pénzügy-számvitel szép is tud lenni! Könyvelési programunk ennek a szlogennek az elvében készült. Folyamatosan fejlesztjük a könyvelő eljárásokat azért, hogy az Ön napi, heti, havi könyvelési és számviteli nyilvántartási feladatai, a legkönnyebben elvégezhetőek legyenek.
A könyvelő programok megszokott funkcióin felül arra is törekszünk, hogy PÉNZSZÁM rendszerünk integrátori szerepet is betölthessen, azaz a felhasználónál már működő (analitikus) rendszerektől egyszerűen és gyorsan vegyen át adatokat, illetve külső (például: banki, adóigazgatási) rendszereknek adatokat tudjon szolgáltatni.
Ezeket a funkciókat az igényesebb könyvelési programok már biztosítják, mi is igyekeztünk az ügyviteli adatok integrálása nyomán továbblépni és speciális kimutatásokkal, valamint egyedileg kialakítható riport-generátorral segíteni az elemzők, kontrollerek munkáját. Kiemelt szempontunk a többcéges környezet igényeinek való megfelelés, így például a több cég illetve több év összevont elemzése, lekérdezése is.

Bővebb információ: Könyvelési program megtekintése, ami a http://www.financia.hu/ webcímen érhető el.