Európa egész területére dolgozó kovácsmester

A Molnár József kovácsmester alapította műhelyt jelenleg Molnár Rudolf díszműkovács mester vezeti, és Európa egész területére vállalnak munkát.

A kézi kovácsolású egyedi termékek megtervezésénél a mai kornak megfelelő tervezési folyamatok számítógép segítségével történnek, így a hagyományos kovácsolás és a modern technika lehetővé teszi a hatékony munkavégzést.

A végső tervek elkészítéséhez minden esetben helyszíni felmérés, és a megrendelővel lefolytatott online kommunikációkat illetve költségszámításokat követően kerül sor. Így lehetséges az, hogy szinte bármi is az elképzelés, a debreceni kovácsmester és csapata az ügyfél igényeihez maximálisan alkalmazkodva készíti el a kovácsoltvas terméket.

Ha szeretne egyedi, időtálló és olyan vasból készült terméket amely az unokáinak is érték lesz, kattintson és látogasson el a kovácsmester weboldalára! Ha még nincs konkrét elképzelése akkor se essen kétségbe, a honlapon a kovácsoltvas kapu, korlát, rács és egyéb termékek fotói mellett számos rajzolt mintát is talál, melyek között rálelhet arra ad arabra is, amely tökéletesen illik lakásának vagy házának stílusához.

Bővebb információ: Profi kovácsmester egyedi munkákkal megtekintése, ami a https://www.tuzikovacs.hu/bemutatkozas webcímen érhető el.